Política de Privacitat

Les presents Condicions Generals d’Ús, Condicions de Venda i Política de Privacitat, regulen el lloc web www.silenciosament.cat  i la compra a través del mateix, la titularitat del qual correspon a ANIGAMI AVENTURA, S. L..

ANIGAMI AVENTURA, S. L. és una societat jurídica amb domicili a la Ctra. C-153,km. 18,7 · 08511 L’ESQUIROL · CATALUNYA amb CIF F65838567 inscrita al Registre Mercantil de Vic i adreça de correu electrònic info@anigami.cat.

Aquestes condicions estableixen els drets i obligacions de tots els usuaris de ANIGAMI AVENTURA, S. L., en relació amb els productes i serveis que s’ofereixen a través del lloc web silenciosament.cat.

1.- INFORMACIÓ I DADES

L’ ús d’ aquesta pàgina web és per majors de 18 anys i l´usuari declara que és major d’edat.

ANIGAMI AVENTURA, S. L. es reserva el dret a modificar els continguts, productes o serveis comercialitzats des de la pàgina web, així com les ofertes comercials presentades en qualsevol moment.

2.- PRODUCTES I SERVEIS

L’ usuari podrà reservar qualsevol dels serveis oferts al web, tenint en compte que alguna de les activitats tenen un mínim de persones participants.

Els preus dels serveis exposats a la pàgina web de www.silenciosament.cat inclouen l’ Impost sobre el Valor Afegit (IVA) que sigui procedent aplicar.

3.- PROCEDIMENT DE COMPRA I FORMA DE PAGAMENT DELS PRODUCTES DE LA BOTIGA ON-LINE

Per realitzar una compra o reserva, el client ha de seleccionar els productes que desitgi reservar i el nº de participants i agregar-los al cistell de compra.

Per processar la comanda s’hauran de facilitar les dades que es demanen i es tindrà un termini de 48 hores per efectuar el pagament mitjançant targeta bancària.

Un cop efectuat el pagament, i quan aquest estigui acceptat pel banc, la reserva estarà confirmada. Després de d’haver-se confirmat el pagament de la comanda, ANIGAMI AVENTURA, S. L. enviarà un correu electrònic de confirmació de la reserva.

En cas de no rebre el pagament dins el termini estipulat es considerarà cancel·lada la reserva.

4.- POLÍTICA DE CANVIS I DEVOLUCIONS

4.1. Devolucions en exercici del dret a desistir la compra.

Tots els productes adquirits a través del web  www.silenciosament.cat  podran ser reemborsats sempre que l’usuari comuniqui la intenció d’anul·lació de la compra en un termini màxim de 15 dies naturals a comptar des de la data de compra, complint sempre amb el punt 4.4 Canvis i anul·lacions.

La devolució de l’import s’efectuarà dins del termini màxim de 30 dies a comptar de des la data de sol·licitud.

4.2. Canvis i anul·lacions

CANVIS

Es podrá efectuar canvis en les dates de reserva fins a 15 dies abans del dia de l’activitat, sempre que hi hagi disponibilitat.

ANUL·LACIÓ PER PART DEL CLIENT (MAL TEMPS, MALALTIA…)

L’activitat es podrà anul·lar fins 5 dies abans i es podrà recuperar el 100% de l’import de la bestreta.
Si es fa en qualsevol termini inferior a 5 dies, Anigami retindrà l’import de la bestreta, que es podrà utilitzar el dia que es vulgui per a la mateixa o una altra activitat en un període màxim d’un any.

 ANUL·LACIÓ PER PART D’ ANIGAMI (QÜESTIONS DE SEGURETAT O ALTRES)

En qualsevol dels casos d’anul·lació d’un servei per part d’ Anigami, o bé es retornarà el 100% dels diners o bé es compensarà amb una activitat similar.

ANUL·LACIÓ DURANT L’ACTIVITAT

Si s’anul·la el servei un cop iniciada l’activitat, es cobrarà el 100% del total.
Si un client deixa de fer l’activitat per lesió o malaltia, se li retornarà el 100% dels diners a ell i a un acompanyant si es necessita companyia.

5.- SERVEI D’ATENCIÓ AL CLIENT

Per a qualsevol incidència, reclamació o exercici dels seus drets, l’usuari pot enviar un correu electrònic a info@anigami.cat  o trucar al telèfon d’assistència 937447295 de dilluns a divendres de 9:00 a 18:00.

6.- OBLIGACIONS DEL CLIENT

El client de www.silenciosament.cat es compromet en tot moment a facilitar informació veraç sobre les dades sol·licitades en els formularis.

El client accepta les presents condicions generals recollides en el present contracte.

7.- PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL

Anigami Aventura, S. L., amb seu a la Ctra. C-153, km. 18,7 de L’ Esquirol (08511), i com a responsable de les dades, de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’ abril de 2016 (RGPD) relatiu a la protecció de les persones en referència al tractament de dades personals, i per la Llei 34/2002, d’ 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i del comerç electrònic (LSSICE), li comunica que té implantades les mesures de seguretat necessàries, d’ índole tècnica i organitzatives, per garantir i protegir la confidencialitat, integritat i disponibilitat de les dades introduïdes.

Anigami Aventura, S. L. tractarà les seves dades amb la finalitat d’administrar correctament la seva presencia a les xarxes socials, informant-lo d’activitats, productes o serveis del prestador, així com qualsevol altra finalitat que les normatives de xarxes socials permetin.

Les dades personals facilitades poden ser utilitzades per les següents finalitats:

·         Realitzar gestions comercials i administratives

·         Enviar comunicacions comercials publicitàries o socials mitjançant qualsevol mitjà físic o electrònic.

·         Respondre consultes o proporcionar informacions requerides per l’ usuari

·         Realitzar les prestacions de serveis contractats per l’ usuari.

·         Utilitzar les seves dades per contactar-hi, per obtenir la seva opinió del servei prestat

·         Utilitzar les seves dades per celebrar sorteigs, concursos i promocions

El client podrà exercitar, en qualsevol moment, el seu dret d’accés, rectificació, modificació, cancel·lació o oposició mitjançant l’ enviament d’ un correu electrònic a info@anigami.cat  adjuntant fotocòpia del seu DNI o bé dirigint-se a les instal·lacions d’ ANIGAMI AVENTURA, S. L..